Valby Latterklub
Den Internationale Latterklub


Præsident Begitta Blahaut

 

 

 

 

GRAND OPENING af Valby Latterklub!

Tirsdag den 18. November 2014 kl. 19.00 genåbner Valby Latterklub med et brag af et arrangement!

Latterklubben har inviteret Thomas Flindt til at åbne klubben. Thomas vil fortælle om latterens fysiske, sociale og mentale styrke.

Hvordan man kan transformere sin energi gennem latteren. Hvordan vi går fra minus til plus når vi ler. Fra citatet: "Hvis livet byder på citroner, så lav limonade” har Thomas Flindt skrevet bogen “Happy Lemons” Thomas har siden 2003 levet af at holde foredrag om Latter og Arbejdsglæde på virksomheder i både ind- og udland. Senest har Thomas været på CNN i forbindelse med et program om glæde og latter i Danmark. Se mere her: http://happylemons.dk

 

Valby latterklub opstod i 2001, men har ligget stille i et par år.

Klubben genåbner nu som Pop-up klub, det vil sige, at der afholdes nye events på forskellige tidspunkter og steder i Valby.

”Vi vil revitalisere klubben med nye spændende og sjove aktiviteter, og derfor vil det ikke være så forudsigeligt, hvad der skal ske fremover”, siger Begitta Blahaut, der leder klubben. Man kan følge med i, hvad der sker på, Valby Latterklubs facebookside https://www.facebook.com/valbylatterklub.

 

Valby Latterklub er en del af den internationale latterklub, hvor man mødes for at le sammen. Kom og deltag den 18. november. kl. 19. Det sker på Valby Langgade 143 st. th. Arrangementet er gratis. Tilmelding til arrangementet sker hos Begitta Blahaut på info@lattercoach.dk


 

 

 

Tilbage til kluboversigten

 

 

Tilbage til Hovedmenu

 

 


info latterklub.dk & webmaster: Freddie Sunde

LATTERKONGEN®
tlf: (+45) 23 25 33 93
e-mail: freddie@latterkongen.dk

www.latterkongen.dk